Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα

METALWORK MACHINERY (WUXI) CO.LTD

Εταιρικό Προφίλ

Η Co. μηχανημάτων σιδηρουργείου (Wuxi), ΕΠΕ, καθιερώθηκε το 2006, ειδικεμένος στην κατασκευή αυτοματοποίησης κοπής και συγκόλλησης, τις πωλήσεις, και τις υπηρεσίες με περισσότερο από 10 έτη εμπειρίας.

 

Οι σειρές προϊόντων μας: CNC φλόγα και τέμνουσα μηχανή πλάσματος, CNC τέμνουσα μηχανή λέιζερ ινών, μηχανή συγκόλλησης τόξων, αυτόματη μηχανή συγκόλλησης αντίστασης, αυτόματη μηχανή συγκόλλησης ραφών, γραμμή παραγωγής ακτίνων Χ και ακτίνων κιβωτίων, συγκόλληση ρομποτικής και σταθμοί κοπής, κ.λπ.  Μπορούμε επίσης να παραγάγουμε την προσαρμοσμένη μηχανή σύμφωνα με το κομμάτι προς κατεργασία του πελάτη.

 

Επιπλέον, είμαστε ειδικευμένοι «σε ολόκληρη τη λύση» των γραμμών παραγωγής για τους πελάτες μας, όχι μόνο παρέχουμε σας ο μεμονωμένος εξοπλισμός, αλλά και την παράδοση μια λύση για το πρόγραμμά σας. Αυτό θα σας φέρει περισσότερες τιμές από μας.

 

Όσον αφορά τη βιομηχανία εξοπλισμού συγκόλλησης, προηγμένος τεχνικός καλά-ξέρει στις δραστηριότητες σχεδίου και παραγωγής και μακροπρόθεσμη εμπειρία, παρέχουμε τη σημαντικές τεχνολογία και τις καινοτομίες για τη δεξαμενή, δοχείο πίεσης, λέβητας, κτήριο σκαφών, πυρηνική ενέργεια, σταθμός ηλεκτρικής δύναμης, διαδικασίες παραγωγής. Όχι μόνο πωλούμε τον εξοπλισμό, αλλά και την αξία παράδοσης στους πελάτες.

 

Η υπηρεσία είναι η ειδικότητά μας, μετά από τη μακροπρόθεσμη συνεργασία, θα ικανοποιήσετε περισσότερους με μας.


Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, παρακαλώ μην διστάστε να μας έρθετε σε επαφή με με τηλέφωνο ή ηλεκτρονικό ταχυδρομείο. Θα επανέλθουμε στις ερωτήσεις σας, μέσα σε 24 ώρες μετά από τα αιτήματά σας.

 

Κοντινές θέσεις:
Αερολιμένας PVG Pudong, 178Km, με το τραίνο: 50 λ.
Αερολιμένας Wuxi: 35Km, με το αυτοκίνητο: 50 λ.
Αερολιμένας Πεκίνου: 1100Km σε Wuxi, 2 με το αεροπλάνο
Λιμένας της Σαγκάη: 145Km, 2 από το φορτηγό
Σιδηροδρομικός σταθμός Wuxi: 25Km, 40 λ. με το αυτοκίνητο

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Καθιερωμένος τον Ιούλιο, 2006.

Το 2006, παράγετε όλα τα είδη CNC φλόγας και τέμνουσας μηχανής πλάσματος, πλήρη σύνολα αυτόματων εξοπλισμών συγκόλλησης.
Το 2007, ανοίξτε το μάρκετινγκ για CNC την τέμνουσα μηχανή πλάσματος στη δυτική Ευρώπη και έστειλε τον τεχνικό μας στην περιοχή του πελάτη για να εγκαταστήσει και να εκπαιδεύσει το προσωπικό τους.
Το 2008, το καθιερωμένο υπερπόντιο τμήμα, υπεύθυνο για την παγκόσμια αγορά, και αξιολογεί το δικαίωμα εξαγωγής από την κυβέρνηση.
Το 2009, βαρέων καθηκόντων παραγωγή ακτίνων εξαγωγής η πρώτη Χ στην αγορά του Ιράν και καθιερώνει το γραφείο πρακτόρων στο Ιράν για να παρέχει ολόκληρη τη λύση για την παραγωγή πόλων.
Το 2010, επιτυχώς κερδίστε την προσφορά του προγράμματος του Ιράν, παρέχοντας 5 Χ σύνολα γραμμών παραγωγής ακτίνων και γραμμή παραγωγής βραχιόνων στηλών για τη δεξαμενή.
Το 2011, να είστε μέλος της κοινωνίας μηχανολόγου μηχανικού της Κίνας. Επεκταθείσα σειρά προϊόντων στους τομείς σταθμών τεμνουσών μηχανών λέιζερ και συγκόλλησης και κοπής ρομποτικής.
Το 2012, ιδρυμένη επιχείρηση κλάδων στο HK, ποιος υπεύθυνος για την ξένη επιχείρηση. Επεκταθε'ν επιχειρησιακό πεδίο στον παγκόσμιο.
Το 2013, καθιερωμένο κεντρικό γραφείο στο εμπορικό κέντρο πόλεων Wuxi. Σε ποιες διεθνείς πωλήσεις η ομάδα και η διαχείριση λειτουργούν εκεί.
Το 2014, επεκτείνετε τη σφαιρική ομάδα πωλήσεων 2 στο κύριο τμήμα, ένα υπεύθυνο για την ανατολική μισή παγκόσμια αγορά, άλλο υπεύθυνο για τη δυτική μισή παγκόσμια αγορά.
Το 2015, επιτυχώς εξάγετε και YAG και την τέμνουσα μηχανή λέιζερ ινών στην αγορά της Νότιας Αμερικής και της Βόρειας Αμερικής.
Το 2016, αρχικός κοινός μηχανισμός συνεργασίας αποθεμάτων. Η ομάδα αποτελείται από τον ηγέτη από τον τεχνικό, τον άριστο πωλητή, και την κύρια διαχείριση.

Το 2017, εξήγαγε επιτυχώς διάφορα σύνολα μηχανών συγκόλλησης ραφών γωνιών στο εξωτερικό.

Το 2018, επιτυχώς εξαγόμενη τέμνουσα μηχανή λέιζερ ινών 3000W στις ΗΠΑ.

Το 2019, επιτυχώς εξήγαγε διάφορα σύνολα CNC σωλήνα επιτραπέζιων τύπων & τέμνουσας μηχανής πλάσματος πιάτων στην αντιπροσωπεία στη Γαλλία.
......

METALWORK MACHINERY (WUXI) CO.LTD METALWORK MACHINERY (WUXI) CO.LTD METALWORK MACHINERY (WUXI) CO.LTD METALWORK MACHINERY (WUXI) CO.LTD METALWORK MACHINERY (WUXI) CO.LTD METALWORK MACHINERY (WUXI) CO.LTD METALWORK MACHINERY (WUXI) CO.LTD METALWORK MACHINERY (WUXI) CO.LTD METALWORK MACHINERY (WUXI) CO.LTD METALWORK MACHINERY (WUXI) CO.LTD METALWORK MACHINERY (WUXI) CO.LTD METALWORK MACHINERY (WUXI) CO.LTD
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εξαγωγέας

Μάρκες : Σιδηρουργείο

Αριθμός Υπαλλήλων : 180~200

Ετήσιες πωλήσεις : 10,000,000-20,000,000

Ιδρύθηκε Έτος : 2006

Εξαγωγή pc : 80% - 90%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

ΚΙΝΑ METALWORK MACHINERY (WUXI) CO.LTD Πιστοποιήσεις ΚΙΝΑ METALWORK MACHINERY (WUXI) CO.LTD Πιστοποιήσεις ΚΙΝΑ METALWORK MACHINERY (WUXI) CO.LTD Πιστοποιήσεις ΚΙΝΑ METALWORK MACHINERY (WUXI) CO.LTD Πιστοποιήσεις