Αρχική Σελίδα Προϊόνταγραμμή παραγωγής h πορείας

Μηχανή ηλεκτροσυγκόλλησης δια της μεθόδου του καταβυθιζομένου βολταη!κού τόξου για το πλαίσιο ατσάλινων σκελετών μετρητών συνήθειας συγκόλλησης ακτίνων Χ

Μηχανή ηλεκτροσυγκόλλησης δια της μεθόδου του καταβυθιζομένου βολταη!κού τόξου για το πλαίσιο ατσάλινων σκελετών μετρητών συνήθειας συγκόλλησης ακτίνων Χ

  • Μηχανή ηλεκτροσυγκόλλησης δια της μεθόδου του καταβυθιζομένου βολταη!κού τόξου για το πλαίσιο ατσάλινων σκελετών μετρητών συνήθειας συγκόλλησης ακτίνων Χ
Μηχανή ηλεκτροσυγκόλλησης δια της μεθόδου του καταβυθιζομένου βολταη!κού τόξου για το πλαίσιο ατσάλινων σκελετών μετρητών συνήθειας συγκόλλησης ακτίνων Χ
Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: Metalwork
Πιστοποίηση: CE, ISO, CCC
Αριθμό μοντέλου: Lmh-4000
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 ομάδα
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: 1 X 20 " GP
Χρόνος παράδοσης: 40 ημέρες
Όροι πληρωμής: L / C, T / T
Δυνατότητα προσφοράς: 100 σύνολα ανά μήνα
Επικοινωνία
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Μετρητής του πλαισίου ατσάλινων σκελετών: 4000mm ή όπως ζητάτε Πλάτος της φλάντζας: 200800mm
Ύψος ακτίνων Χ: 2001500mm Χρήση: h Συγκόλληση με δέσμη
Τύπος συγκόλλησης: Συγκόλληση τύπων βαρκών Εγγύηση: 12 Μήνες
Υψηλό φως:

cnc χ μηχανή διατρήσεων ακτίνων

,

Μηχανή συνελεύσεων ακτίνων Χ

 

Αυτόματη μηχανή ηλεκτροσυγκόλλησης δια της μεθόδου του καταβυθιζομένου βολταη!κού τόξου τύπων ατσάλινων σκελετών για τη συγκόλληση ακτίνων Χ

 

1. Αυτός ο εξοπλισμός είναι για τον περιεκτικό σκοπό συγκόλλησης, που χρησιμοποιείται ευρέως στη δομή χάλυβα κατασκευής, την ακτίνα οχημάτων και την ακτίνα Χ που ενώνουν στενά την αυτόματη παραγωγή. Εφαρμόζει τη μέθοδο ελέγχου PLC. Αποτελείται από το πλαίσιο ατσάλινων σκελετών, δύο σύνολα ιδανικού τόξου ρεύμα-1000 του Λίνκολν πηγή ισχύος, δύο σύνολα οριζόντιου κινούμενου γλιστρώντας πίνακα, δύο σύνολα ηλεκτρικού οδηγώντας κρεμώντας φανού, δύο σύνολα μηχανισμού ανιχνευτών, δύο σύνολα αυτόματης ροής ανακυκλώνουν τη συσκευή και το σύστημα ελέγχου. Έχει την υψηλή αποτελεσματικότητα και την υψηλή ποιότητα συγκόλλησης. Είναι ένας ιδανικός εξοπλισμός για να ενώσει στενά το Χ και διαμορφώνω την ακτίνα.


2. Αυτός ο εξοπλισμός είναι χρησιμοποιημένη αναπτυγμένη τεχνική ελέγχου, με το καλό σχέδιο, επαγγελματική παραγωγή, συμπαθητικό κοίταγμα, κατάλληλα μέρη, αξιόπιστη δομή, υψηλή ακρίβεια, αποκριθείτε γρήγορα, μακρά ζωή και ασφάλεια.

 

 

Λεπτομέρειες προϊόντων:

 

 

1) Η δομή πλαισίων του ατσάλινου σκελετού αποτελείται από το περπάτημα της ακτίνας, της στήλης και της ανώτερης πλατφόρμας. Ο ατσάλινος σκελετός υιοθετεί την τετραγωνική δομή χάλυβα πεύκων και καναλιών, ανακούφιση πίεσης διαδικασίας, με την ισχυρή και σταθερή δομή.

 

 

2) Κάθε ένα από το περπάτημα των ακτίνων οδηγείται από έναν μειωτή μηχανών, διαμορφώνοντας ένα σύστημα διπλός-κίνησης, το οποίο καθιστά τη λειτουργία ομαλή και αξιόπιστη.

 

 

3) Η κίνηση του ατσάλινου σκελετού είναι ταχύτητα συχνότητας ρυθμίζει ελεγχόμενος, η ταχύτητα συγκόλλησης μπορεί να ρυθμιστεί σύμφωνα με την απαίτηση τεχνολογίας συγκόλλησης.

 

4) Το ηλεκτρικό σύστημα ελέγχου αποτελείται από ένα ηλεκτρικό κιβώτιο ελέγχου και δύο επιτροπές λειτουργίας. Το ηλεκτρικό κιβώτιο ελέγχου είναι εξοπλισμένο σε μια ακτίνα περπατήματος, ενώ οι 2 επιτροπές λειτουργίας καθορίζονται στο μέτωπο της ανώτερης πλατφόρμας. Τοποθετούνται χωριστά, το οποίο είναι κατάλληλο για τη λειτουργία.

 

5) Cantilever αυτόματη μηχανή συγκόλλησης τύπων. Η μηχανή συγκόλλησης ατσάλινων σκελετών μπορεί να ενώσει στενά μπρος-πίσω για να βελτιώσει την αποδοτικότητα εργασίας. Σύμφωνα με το χρήστη πρέπει να αυξήσει το ύψος του Ιστού.

 

 

Τεχνικές παράμετροι:

 

Πρότυπο Lmh-4000
Ύψος Ιστού (χιλ.) 200-2000
Πλάτος Ιστού (χιλ.) 200-800
Πρότυπο της μηχανής συγκόλλησης Δύο σύνολα πρότυπης μηχανής συγκόλλησης ΠΡΙΟΝΙΏΝ MZ-1000B
Μορφή συγκόλλησης Σκάφος-συγκόλληση
Ταχύτητα συγκόλλησης (m/min) 0.15-1.0m/min
Ταχύτητα επιστροφής (m/min) 3m/min
Έκταση ραγών 2000mm
Γενική δύναμη 10kw

 

 

Μηχανή ηλεκτροσυγκόλλησης δια της μεθόδου του καταβυθιζομένου βολταη!κού τόξου για το πλαίσιο ατσάλινων σκελετών μετρητών συνήθειας συγκόλλησης ακτίνων Χ 0

 

Ερωτήσεις:

 

1. Είστε εμπορικό επιχείρηση ή ένα εργοστάσιο;
- Είμαστε εργοστάσιο καταλαμβάνοντας περισσότερα από 100.000 τετρ.μέτρα, με την άριστη και επαγγελματική τεχνική ομάδα, 25 προσωπικό Ε&Α, επαγγελματική ομάδα μεταπωλήσεων, και περίπου 200 εργαζομένους που παράγουν περισσότερες από 1000 μηχανές συνόλων κάθε χρόνο.

 


2. Η επιχείρησή σας παρέχει και χτίζει τις μηχανές για να ανταποκριθεί στις ανάγκες και τις προδιαγραφές του πελάτη;
- Ναι, μπορούμε επί παραγγελία η μηχανή σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας.

 


3. Ποια είναι τα πλεονεκτήματά σας πέρα από τη μηχανή των ανταγωνιστών σας;
- Οι μηχανές μας μπορούν να εξοπλιστούν με την υψηλή διαμόρφωση, και τα κύρια συστατικά είναι από τα διάσημα εμπορικά σήματα. Έχουμε το ακριβές ποιοτικό σύστημα ελέγχου, σύστημα τεχνολογικής διαδικασίας, η τεχνολογία καινοτομεί σύστημα.

 


4. Η μηχανή έρχεται με μια εγγύηση;
- Προσφέρουμε ένα έτος εξουσιοδότησης, κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, εάν οποιαδήποτε μέρη που σπάζουν, θα στείλουμε ένα νέο στον πελάτη δωρεάν, και θα παράσχουμε επίσης σε απευθείας σύνδεση την τεχνική καθοδήγηση για πάντα ελεύθερο.

 


5. Μπορώ να πάω να επισκεφτώ το εργοστάσιό σας;
- Καλωσορίστε για να επισκεφτείτε το εργοστάσιό μας για να ξέρει τη δύναμή μας επεξεργασίας και τεχνολογίας. Και θα δείτε τη διαφορετική μηχανή δειγμάτων στο εργαστήριό μας.

 


6. Πώς να πάρει τη γρηγορότερη αναφορά;
- Όταν μας στέλνετε την έρευνα, παρακαλώ προσφέρετε τις πληροφορίες απαίτησής σας:
• Ποιο είναι το υλικό της ακτίνας Χ σας;

• Ποιο είναι το ελάχιστο και ανώτατο πάχος του πιάτου Ιστού;

• Ποιο είναι το ελάχιστο και ανώτατο πάχος του πιάτου φλαντζών;

• Ποιο είναι το ελάχιστο και ανώτατο πλάτος φλαντζών;

• Ποιο είναι το ελάχιστο και ανώτατο ύψος Ιστού;
• Ποιο είναι το μέγεθος του κομματιού προς κατεργασία σας;

Αυτές οι πληροφορίες είναι χρήσιμες για μας να επιλέξουμε την κατάλληλες λύση και την τιμή εξοπλισμού γρήγορα.

 

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
METALWORK MACHINERY (WUXI) CO.LTD

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mrs. Mary Ji

Τηλ.:: +8615370218084

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα